Q-Foodtruck

Your tasty streetfood @Home

Q@Home stopt het foodtruck concept in een nieuw jasje. Waar u vroeger naar een foodtruck toe moest op een festival komen wij nu naar u. Q@Home brengt your streetfood @Home. Het culinaire aspect van uw event kunnen wij van a tot z verzorgen. Door onze dienst kunt u op een veilige manier genieten van onze overheerlijke gerechten. Samen zorgen wij voor culinair gemak aan huis of op werk.

Hamburger

Hamburger

Make your own hamburger. Wij verzorgen uw American style hamburger party bij u op locatie.

Sushi

Sushi

Wij van Q@Home steken sushi in een nieuw jasje door de hoge kwaliteit van onze producten en de creativiteit in de combinatie van producten en presentatie. Hierdoor zijn wij in staat om culinaire sushi party’s @Home te creëren.

Smoothie healthy

Smoothie

Binnen het drukke bestaan van de mens is een gezonde levensstijl van groot belang. Hoe tof zou het zijn om op uw bedrijventerrein van een gezonde smoothie te genieten. Q@Home kan dit voor u realiseren.

Panini

Panini

Wilt u traditioneel Italiaans genieten op locatie dan is de panini truck wat u zoekt. Q@Home kan op uw locatie de gasten voorzien van ambachtelijke panini’s.

Hotdogs

Hotdogs

Classic American hotdogs. Pick and mix your own hotdog.

Pop-up borrel

Wij zijn in staat tot het organiseren van events op uw eigen (bedrijven) terrein. Buiten, lekker in de zon? Voor de deur, op het parkeerterrein van het bedrijf? Geen probleem! Een uniek streetfood borrel @work

Spareribs

Spareribs

De legendarische Q@Home spareribs. Wij gebruiken losse ribben waar lekker veel vlees aan zit, deze garen wij op lage temperatuur in onze eigen rub.

Sate

Saté

Pick and mix. Wij hebben een overheerlijke satélijjn ontwikkeld met 4 soorten waaruit u kunt kiezen.

Kroket

Sinds kort hebben wij onze eigen krokettenlijn, namelijk “Barry’s-Kroketterie”. Wij maken op ambachtelijke wijze verschillende maten en soorten kroketten, zo zijn wij erg trots op onze Beemster® kaaskroketten, Hollandse garnalen kroketten en de overheerlijke tapaskroketjes.

Vraag vrijblijvend een offerte aan